over Pim

Beeldopbouw = Pim Geerts

1980. Utrecht. geboren en getogen achterhoeker. blues. Lego. zusje. koffie. sociaal. Suzanne en onze kids. analoog. Coen Brothers. David Lynch. teamplayer. intuïtie. niet nøhlen.

Mijn beelden gaan over mensen, omdat me dat raakt.

Ik fotografeer met veel plezier portretten, bedrijfs-, architectuur-, bruids- en andere reportages. Mijn beelden houd ik graag zo ‘puur’ mogelijk, daarom werk ik -waar mogelijk- het liefst met bestaand licht.
Ik heb veel ervaring met het meedenken en adviseren bij conceptvorming.
Met een beoogde uitstraling in het achterhoofd en in samenwerking met marketing- en communicatiedeskundigen probeer ik altijd te zoeken naar de speelruimte die kan leiden tot verassende resultaten!

Enkele fijne co-creatoren:
thisafternoon (wordpress goeroe. Pas op: voor je ‘t weet heb je een site!),
creatielab (creatieve snelkookpan),
Mike Hendrixen (vlijmscherpe marketeer),
Mick Koopman (grafisch ontwerper waar je ‘u’ tegen zegt. Hoewel ie zelf liever tutoyeert),
Marie-Jeanne Sas (über-architect)

Enkele opdrachtgevers:
Nedcon, ENGIE, KAW ArchitectenHelen Dowling InstituutCNV publieke zaak, SympaSealedAir,  CNV vakbond,  opZoom Architecten, Ruimtevolk,  FAME planontwikkelingD+Z Architecten en Projectmanagers, Gelders Kenniscentrum voor Kunst en Cultuur, DoordenkerKunstbende, De Lindenberg – huis voor de kunsten en Diversey.

Op www.pimgeerts.nl vind je een selectie uit mijn vrije werk.

I won’t bite (…hard), dus neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsopgaaf!

Groeten en veel kijkplezier!

Pim

/